Bakkal: Feyenoord zit dieper bij de mensen dan PSV

Bakkal: Feyenoord zit dieper bij de mensen dan PSV

In de week na het knappe gelijkspel bij Ajax, waar zelfs een overwinning op zijn plaats was geweest, blameerde Feyenoord zich in de beker tegen Go Ahead Eagles (2-1) en werd het vernederde door FC Groningen (6-0). Het was een flinke realitycheck voor voor veel Feyenoord-supporters. ‘Hoe moeilijk het ook is, we moeten ons er niet door laten afleiden’, zegt Otman Bakkal.

De Eindhovenaar, jongen van de stad, kwam afgelopen zomer over van PSV. Verschil tussen het gemoedelijke Brabant en Rotterdam ziet hij wel. ‘Ik wist natuurlijk wel dat dit een grote club is, maar als je ermiddenin zit zie je pas hóe groot. Ruim tweeduizend fans bij de laatste training voor Ajax. Fakkels bij terugkomst’, zegt Bakkal in VI.

Lijden
‘Ik denk dat Feyenoord dieper bij de mensen zit dan PSV. Supporters hier weten ook wat lijden is, die van PSV hebben vooral mooie tijden gehad. Na die 10-0 vorig jaar zaten er een paar dagen later tegen VVV-Venlo 45 duizend mensen. Dát is Feyenoord.’

Wederopstanding
Hoewel er bij Feyenoord duidelijk een stijgende lijn inzit tegen opzichte van vorig seizoen, was afgelopen week een flinke domper. ‘Iedereen moet beseffen dat we echt op de goede weg zijn. (…) Ik blijf zelf ook geloven in de wederopstanding van deze club. Ik heb het gevoel dat er nu een kooltje aan het smeulen is. Nu moeten wij als spelers er een vuur van zien te maken’, aldus de middenvelder.

Bron : AD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *