Verkoop Kalender ten bate van supportersherdenking

Verkoop Kalender ten bate van supportersherdenking

Net als afgelopen seizoen zal ook dit seizoen weer een supportersherdenking gaan plaats vinden, zoals het er nu uit ziet zal deze speciale avond ná de winterstop komen. Net als vorig seizoen willen alle betrokkenen dit zo groot mogelijk aanpakken, en daar is natuurlijk weer grondslag voor nodig. Om die reden zijn een paar supporters en supportsters (u leest het goed) druk in de weer geweest de afgelopen maanden om een speciale Feyenoord-kalender hiervoor te produceren. Om de kosten zo laag mogelijk te houden heeft iedereen hier belangeloos aan meegewerkt… en dat is op zeker niet te zien aan het eindresultaat!

De kalender staat uiteraard volledig in het teken van Feyenoord en op de 12 pagina’s zijn 12 dames te bewonderen op foto’s die rondom ons prachtige stadion genomen zijn. De kalender is 40 bij 55 centimeter groot en heeft de symbolische prijs van 12 euro. Alle winst die gemaakt wordt met de kalender zal gebruikt worden bij de supportersherdenking en indien het erg succesvol is mogelijk ook andere sfeeracties!!

De kalender zal de komende drie thuiswedstrijden te koop zijn op Varkenoord onder het afdak van de kantine. Zegt het voort maar vooral; koop de kalender en steun de supportersherdenking en de sfeeracties! Tot zaterdag! We verkopen zolang de voorraad strekt!

P.s. Een aantal van de dames in kwestie zijn uiteraard bij de verkoop aanwezig om de kalender van de broodnodige handtekeningen te voorzien!

Bron : Lunatic News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *