Elf tegen elf op donderdagtraining

Elf tegen elf op donderdagtraining

De Feyenoord-selectie heeft donderdag op de training in de voorbereiding op de komende thuiswedstrijd tegen N.E.C. een partij elf tegen elf gespeeld. De beoogde basisopstelling nam het daarbij op tegen de reserves. Die laatste ploeg werd aangevuld met assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst en de jeugdspelers Mats van Huijgevoort, Terence Kongolo en Anass Achahbar.

Kelvin Leerdam, die wegens ziekte niet in actie kwam in de afgelopen competitiewedstrijd tegen FC Groningen, ontbrak nog op het trainingsveld. Omdat Dani Fernández geschorst is voor het komende duel met N.E.C. speelde tijdens de training Kamohelo Mokotjo op de rechtsbackpositie.

Ronald Graafland hervatte donderdag de keeperstraining, nadat hij vorige week maandag een hoofdblessure opliep in de wedstrijd met Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong FC Utrecht. ‘Ik heb voor het eerst weer valtraining gedaan en dat ging goed’, vertelde de doelman na afloop. ‘Tot dit weekend doen we het nog even rustig aan. Volgende week is er een interlandweekend, dus ik hoop dat ik daarna weer helemaal terug ben.’

Feyenoord werkt vrijdag de afsluitende training af in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen N.E.C.. Die training is besloten en daarom niet toegankelijk voor pers en publiek.

Bron : Feyenoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *