Toelichting toegangsprijs FC Groningen – Feyenoord

Toelichting toegangsprijs FC Groningen – Feyenoord

Feyenoord werd donderdag gewezen op publicaties op een aantal supporterssites- en fora inzake de kaartprijs voor de wedstrijd FC Groningen – Feyenoord. Dit naar aanleiding van een artikel in Voetbal International. Om verwarring bij supporters te voorkomen onderstaand een toelichting.

FC Groningen heeft een flexibel gastenvak. In totaal heeft de club daarin 1.100 plaatsen beschikbaar. Echter, wanneer bezoekende clubs vooraf aangeven afstand te doen van 525 plaatsen, dan stelt FC Groningen de overige kaarten gratis beschikbaar. De 525 kaarten kunnen dan immers tegen de reguliere prijs aan eigen supporters verkocht worden.
Omdat Feyenoord als een van de weinige clubs in Nederland altijd gebruik maakt van de maximale bezoekerscapaciteit heeft het geen gebruik gemaakt van het aanbod van FC Groningen. Dit zou immers betekend hebben dat slechts 575 supporters deze wedstrijd hadden kunnen bijwonen. Inzake FC Groningen – Feyenoord gold de regeling dus niet en diende gewoon voor de kaarten betaald te worden, waarbij dit seizoen een prijs van € 10,80 gold.

Bron : Feyenoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *