Drenthe: “Ik wil terug naar Feyenoord”

Drenthe: “Ik wil terug naar Feyenoord”

Royston Drenthe staat open voor een rentree bij Feyenoord. De middenvelder van Real Madrid, die op huurbasis uitkomt voor Everton, laat aan RTV Rijnmond weten in de zomer terug te willen keren.

“Ik wil weer doen wat ik leuk vind en dat is voetballen, bovendien is Rotterdam mijn stad”, zegt Drenthe in gesprek met de regio-omroep. De 25-jarige Rotterdammer hoorde nog niets van Feyenoord. “Feyenoord heeft mij nog niet gebeld, maar natuurlijk zou ik dat niet erg vinden. Misschien bel ik ze zelf wel op.”

Drenthe vertrok vijf jaar terug uit de Kuip. Hij besloot in te gaan op een aanbieding van Real Madrid. Doorbreken bij de Koninklijke lukte de linkspoot niet, Real verhuurde hem de laatste twee jaar aan Hércules Alicante en Everton. Aan zijn verblijf bij Everton beleefde hij weinig plezier. Drenthe kan in Liverpool moeilijk door één deur met trainer David Moyes.

In Rotterdam hoopt Drenthe het plezier weer terug te vinden. De eenmalig Oranje-international liet tevens weten dat hij niet meer verwacht ooit nog voor het Nederlands elftal te spelen. “Ik ben wie ik ben. Als dat nu niet goed is weet ik niet waardoor dat in de toekomst zou veranderen.”

Bron : Voetbalprimeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *