Feyenoord: gewilde Vlaar mag niet weg

Feyenoord: gewilde Vlaar mag niet weg

Ron Vlaar begon afgelopen maandag na vakantie aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen van Feyenoord. De aanvoerder staat echter in de belangstelling van buitenlandse club, waardoor een langer verblijf onzeker is.

Vlaar kreeg langer vrijaf van zijn werkgever, nadat hij met het Nederlands elftal deelnam aan het EK in Polen en Oekraïne. Aldaar was hij tegen Denemarken en Portugal basisspeler en had hij de kans zich in de kijker te spelen van buitenlandse clubs. Technisch directeur Martin van Geel staat niet te springen om een vertrek van de sterkhouder.

“Ron is voor Feyenoord een belangrijke speler, onze aanvoerder binnen en buiten het veld, een boegbeeld, een op en top professional en een gangmaker in de groep”, somt Van Geel op in Voetbal International. “Het lijkt me duidelijk dat wij niet positief zullen reageren als de belangstelling voor Ron heel concreet wordt.”

Volgens het weekblad hengelen clubs uit Engeland en Duitsland naar de diensten van Vlaar, die ook op Turkse en Russische interesse kan rekenen. De verdediger blijft zelf liever in Rotterdam om dicht bij zijn twee kinderen te blijven, maar zal een lucratief aanbod uit een Europese topcompetitie niet zomaar afslaan.

Bron : Voetbalprimeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *