Museum

Museum

Feyenoord museum

In het interactieve Feyenoord Museum maakt u letterlijk een reis door de historie van de club en haar stadion, vanaf de oprichting van Wilhelmina in 1908 tot aan de meest recente bekerwinst honderd jaar later. Bijzondere memorabilia, foto’s en videobeelden vertellen de veelbewogen geschiedenis van de volksclub, haar stadion en van de mensen die haar geschiedenis kleur gaven.
Daarnaast is de geschiedenis van de club d.m.v. een tijdsbalk gelinkd aan belangrijke historische momenten in de wereldgeschiedenis. Dit maakt het museum uitermate geschikt voor bijvoorbeeld scholen om een leuke wending te geven aan de geschiedenisles.

U ziet natuurlijk de vele prijzen die Feyenoord won, shirts van sterren uit heden en verleden, de meeuw en het ‘brilletje van Van Daele’, maar ook een groot aantal andere bijzondere artikelen die verwijzen naar hoogte- en dieptepunten uit de geschiedenis van Feyenoord en De Kuip.Voor een museumbezoek hoeft u geen kaarten te reserveren. U kunt een kaartje kopen bij de informatiebalie van de rondleidingen.

Museum bezoek
 Museum bezoek € 5,00 *
 Museum bezoek – Op vertoon van een Legioen-pas € 4,00 *
 Museum bezoek – t/m 12 jaar € 2,50
 Voor een museumbezoek hoeft u geen kaarten te reserveren.
 Openingstijden
 Maandag  Gesloten
 Dinsdag  Gesloten
 Woensdag  12.30 – 16.30 uur
 Donderdag  10.00 – 16.30 uur
 Vrijdag  10.00 – 16.30 uur
 Zaterdag  10.00 – 16.30 uur
 Zondag  Gesloten

Let op: Op wedstrijddagen is het museum gesloten.